En byggfirma i Lund

Hej mina fina läsare. Förlåt för att jag har varit dålig på att uppdatera bloggen de senaste dagarna men det beror på att vi håller på att bygga ett lekrum till barnen ute på vår trädgård och jag känner att jag vill vara med när byggfirman bygger för jag vill verkligen att varenda liten detalj ska bli så som jag har tänkt att det ska bli. Jag har ju ett kontrollbehov som ni tidigare vet, om ni läst min blogg tidigare. Vi valde att anlita Skånebygdens bygg som företag på grund av att vi har hört från våra nära och kära att de har en bred och djup kunskap vad det gäller allt inom bygg i Lund och därför kände vi att det företaget passade oss perfekt och nu äntligen har de byggt färdigt lekrummet och det blev verkligen exakt så som jag hade hoppats på.

Du gillar kanske också...