Stensättning och trädgårdsdesign

Jag tycker om att göra saker på egen hand men jag är även medveten om att allting inte går att göra själv utan att när det kommer till vissa saker så behöver jag faktiskt ta hjälp. För att det faktiskt inte är lätt att göra eller ens genomförbart att utföra alla olika sorters arbeten på egen hand utan att man i vissa fall behöver få hjälp av andra istället. Exempelvis som när vi gjorde om i trädgården hemma, stensättningen fick jag ta hjälp med, men jag kunde göra allting annat själv. Så det är fortfarande jag som har gjort det mesta och jag kan säga det, så det är bara just stensättningen av gångarna som jag behövde överlåta till andra istället för att göra dem själva.

Tycker själv att det här med stensättning och markarbeten är någonting som kan gå hyfsat enkelt att göra men att jag ändå är väl medveten om att jag faktiskt kan komma att utföra alla de olika projekten och arbetena. Exempelvis när det kommer till markarbeten och stensättning från GMT Granis Marktjänst som är lite tyngre arbeten som faktiskt inte är vidare enkla att göra själv utan där det i stort sett alltid är bättre att få dem gjort korrekt än att det ska vara någonting som drar ut på tiden och som gör att det blir mycket segare och mer omfattande än vad man kan tänka sig.