Behandlingar i healing

Hade du frågat mig för några år sedan om healing och vad det är så hade jag nog inte kunnat komma med något bra svar på om det verkligen fungerar eller inte. Jag visste inte så mycket om det och det lilla som jag visste var jag ändå ganska tveksam till, som man kan vara med alla sådana där ovanliga saker som man inte testat på själv. Men så fick jag ett presentkort på en behandling i healing hos Amazing Circle och gick dit och det då när jag faktiskt testade på det första gången som jag insåg hur bra det var. Och då upptäckte jag även hur effektivt det är med behandlingarna i just healing.

Har faktiskt gått tillbaka till Amazing Circle några gånger för att ta del av deras behandlingar i healing och har fått inse hur effektivt det är. Sen finns det väl flera andra vägar att gå också, då det antingen kan vara enklare eller mer komplicerat att utföra de olika behandlingarna. Tycker i alla fall att den healing som jag har fått från Amazing Circle är tillräcklig för att jag ska kunna känna mig nöjd, känna att den gör det som jag vill att den ska göra och att den kommer att ge mig allting som jag känner att jag behöver. Och det blir förhoppningsvis just behandlingar inom healing från Amazing Circle för att bota ömmande och värkande muskler såväl som spänningar och andra negativa påverkningar på kroppen.